pets.gr forum

Για προβλήματα με εγγραφές ή recover κωδικών, επικοινωνήστε με το platongr@gmail.com

Go Back   : - : - : Pets.gr : - : - : Το πιο φιλόζωο website στο διαδίκτυο : - : - : - Forum > Είσαι κτηνίατρος?? Την πάτησες... έχουμε απορίες! > Στείρωση Κατοικιδίων

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-04-2010, 09:59
kate9's Avatar
kate9 kate9 is offline
Senior Member

Σχετικά με τον κίνδυνο να έπαθε κάτι από τα ράματα το αποκλέίω. Ο γιατρός μου εξήγησε ότι το αρσενικό ακόμη και άν κόψει κάποια ράματα μόνο του δεν διατρέχει κίνδυνο γιατί τους όρχεις τους ράβουν με κάποια μέθοδο προς τα μέσα, ώστε από κάτω υπάρχει και το δέρμα των όρχεων.
Σχετικά με την άλλαγή συμπεριφοράς πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Α΄πλώς μεγαλώνει δηλαδή ωριμάζει και γίνεται πιο περίεργο, εξερευνητικό και άρα πιο φοβισμένο στο νέο άγνωστο που το βλέπει με άλλο μάτι
Σχετικά με την απειθαρχία να υποταχτεί έτσι έκανε και το μπουμπούκι μου. Βασικά χριειάζεται μία βαθιά και φαρδιά τουαλετα(τη βάση του π΄ρωτου κλουβιού του)ωστε να μην σκορπίζει το περιεχόμενο. Επειτα να εισαι σταθερη και αποφασιστική, με τον καιρό θα χαλαρώσει τις αντιστάσεις του, τώρα συνήθως όταν με βλεπει να τον πλησιαζω απειλητικά πηδάει μονος του μέσα
Reply With Quote
Old 30-04-2010, 18:56
CHRISTINA NIK. CHRISTINA NIK. is offline
Junior Member

Εγώ είχα αγοράσει τουαλέτα από το pet shop αλλά μου φαίνεται δύσκολο να μάθει σε
αυτή,θα δοκιμάσω αν είναι με κάτι άλλο όπως μου το περιέγραψες και ελπίζω να πάνε όλα καλά.!!
Reply With Quote
Old 14-06-2010, 12:20
kate9's Avatar
kate9 kate9 is offline
Senior Member

H καλύτερη τουαλέτα για εύκολη εκπαίδευση είναι η βάση του πρώτου κλουβιού του. Αφού μεγαλώνει δεν χωράει σ\αυτή κι έτσι την κάνεις τουαλέτα χωρίς τα κάγκελα από πάνω. Εγώ δεν έχω αγοράσει άλλη τουαλέτα, αυτή χρησιμοποιώ όταν είναι ελεύθερος.
Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules