![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ολα καλα μεχρι στιγμησ ευτηχωσ!
|
|||
|
|||
|
Άσχημα νέα. :( Οι εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στα νεφρά. Συγκεκριμένα (γράφω όσες τιμές είναι ανεβασμένες) κρεατινίνη 1,44 με όριο 1,40, ουρία 80,21 με όριο 68,50, πρωτεϊνες ολικές 8,49 με όριο 7,60, SGOT/AST 107,95 με όριο 66, φώσφορος ανόργανος 12,65 με όριο 6,20.
Ο γιατρός διέγνωσε αρχόμενη νεφροπάθεια και μου έδωσε ένα δείγμα τροφής Hills k/d από την οποία έφαγε ελάχιστη το βράδυ και το πρωί έπαθε διάρροια με βλέννα. :( Προς το παρόν, λόγω της διάρροιας, μου είπε να του δίνω ότι του έδινα και πριν (κρέας με ρύζι) αλλά να περιορίσω την ποσότητα του κρέατος. Όταν γυρίσει από τις διακοπές του μου είπε ότι θα πρέπει να του κάνουμε ειδική δίαιτα και να επαναλάβουμε τις εξετάσεις αίματος. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. |
|
|
||||
|
||||
|
Πο,πο περαστικα του ελπιζω να πανε ολα καλα.
|
||||
|
||||
|
H βλέννα μπορει να ειναι σκουλήκια
ποτε του εκανες αποπαρασύτωση τελευταία φορά? Η διαρροια δικαιολογείται λογω αποτομης αλλαγης τροφής μολις σταματήσει κανε μιξη της τροφής που του δινεις με την ξηρά για μια βδομαδα η ποσοτητα της ξηράς θα ειναι μικροτερη και θα αυξάνει σιγα σιγά. Οι ειδικες τροφες της Hills ειναι ιδανικες για τετοιες περιπτωσεις Θα πρεπει να του την δώσεις για κανα μήνα και μετά να γινει επανάληψη των εξετάσεων. ποσο χρονών ειναι το σκυλάκι σου? Μην στεναχωριέσαι. Εφοσον το προβλημα ειναι στην αρχή θα το αντιμετωπισετε. |
|
|
|||
|
|||
|
"ποτε του εκανες αποπαρασύτωση τελευταία φορά?"
Πριν ένα μήνα. Πιθανότατα η τροφή ήταν χαλασμένη και γι' αυτό τον πείραξε -- μύριζε σαν ρέγγα παστή. Ο σκύλος μου είναι 6 χρονών. |
|
|
|||
|
|||
|
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Τα αποτελέσματα των αιματολογικών έγραφαν αιμόλυση, η οποία μου είπε ο κτηνίατρος ότι δημιουργήθηκε λόγω της πίεσης του αίματος κατά την αιμοληψία. Μπορεί η αιμόλυση να επηρεάσει τις τιμές των αιματολογικών παραμέτρων;
|
|
|
||||
|
||||
|
Συνήθως δεν δίνει τιμή σε συγκεκριμένη παράμετρο...
Μήπως να κοιτάξεις και κανέναν άλλο κτηνίατρο ? Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι πολύ σίγουρος για αυτά που σου λέει.... |
|
|
|||
|
|||
|
Γράφει "αιμόλυση++" το χαρτί του εργαστηρίου στα σχόλια.
Αν γνωρίζεις κάποιον κτηνίατρο από τον οποίο θα μπορούσα να πάρω μια δεύτερη γνώμη, στείλε μου τα στοιχεία του με pm. Κάνα - δυο που ξέρω στη γειτονιά δεν είναι καλύτεροι από αυτόν που πηγαίνω. |
|
|
||||
|
||||
|
Σε πια περιοχή είσαι ?
|
![]() |
| Tags |
| glucantime, καλαζάρ, milteforan |
| Thread Tools | |