pets.gr forum

Για προβλήματα με εγγραφές ή recover κωδικών, επικοινωνήστε με το platongr@gmail.com

Go Back   : - : - : Pets.gr : - : - : Το πιο φιλόζωο website στο διαδίκτυο : - : - : - Forum > Άρθρα & Απορίες > Συζητήσεις / Ερωτήσεις / Δράσεις μελών κάτω των 15 ετών

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-06-2010, 08:23
Κώστος Κώστος is offline
Senior Member

Default Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να βοηθήσουμε τα ζώα;

Εμείς,τα παδιά κάτω των 15 ετών,τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τα ζώα;Πώς μπορούμε να δράσουμε;
Reply With Quote
Old 02-08-2010, 11:37
aorb's Avatar
aorb aorb is offline
Junior Member

Θα σου πω τι εκανα εγω οταν ημουν στην ηλικια σου, ταιζα τα αδεσποτα με το φαγητο που περισευε απο το σπιτι, τους εβαζα νερο , ειχα φτιαξει στο powerpoint μια εργασια για τα αδεσποτα και την ειχα παρουσιασει στη ταξη μου και μια ειχα επικοινωνισει με τη φιλοζωικη που υπηρχε στην διπλανη πολη για να μου δωσουν ενα μπλοκ αποδειξεων εκανα ερανο στα μαγαζια της περιοχης μου και μεσα σε 2 μερες θυμαμαι ειχα μαζεψει 300 ευρο με τα οποια δεν στειρωνο
εγιναν καποιες στειρωσεις, και ειχα παει μια φορα στο δημαρχιο να κανω παραπονα που δεν στειρωνουν τα σκυλια αλλα δεν θα στο συνιστουσα γιατι δεν μου εδωσαν και πολυ σημασια αυτο πρεπει να γινει οργανωμενα απο πολλα ατομα, γενικα μην αφησεις κανεναν να σε επηρεασει και να σου αλλαξει γνωμη ειναι υπεροχο που αγαπας τα ζωα λιγα παιδια ετσι σημερα εγω στο σχολειο ημουν η μοναδικη φιλοζωη
Reply With Quote
Old 02-08-2010, 11:39
aorb's Avatar
aorb aorb is offline
Junior Member

εγινε κπ λαθος με τα οποια εγιναν κπ στειρωσεις ηθελα να πω
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules