Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2007 12:44

'Ανοιξε ξανά το παράνομο καμένο petshop

Σκανδαλώδης η ανοχή, κατά το βουλευτή Β. Οικονόμου. Επερώτηση στη Βουλή για το «έγκλημα» στο Pet-shop της Βάρης κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Οικονόμου. «Για ποιους λόγους δεν εφαρμόστηκαν οι αποφάσεις που υπαγόρευαν τη διακοπή λειτουργίας του Pet Shop στη Βάρη;» και αν «αποδόθηκαν ευθύνες και σε ποιους για αυτή την εγκληματική ολιγωρία;», ρώτησε ο κος Οικονόμου τον υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

«Το πρόσφατο ατύχημα – έγκλημα που συνέβη στο Pet Shop στη Βάρη, με θύματα 1500 ζώα που βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα σε κλουβιά, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο συγκεκριμένο κατάστημα, καταδεικνύει με τον πιο σκληρό τρόπο τη σκανδαλώδη ανοχή που επέδειξαν οι αρμόδιοι του Υπουργείου Εσωτερικών σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα», ανέφερε ο κ. Οικονόμου. «Ο όρος «σκανδαλώδης ανοχή» αιτιολογείται από το γεγονός ότι ήταν γνωστό ότι το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργούσε παράνομα δεδομένης και της αυτοψίας του τμήματος Υγειονομικού ελέγχου της Διεύθυνσης Υγείας και Δημόσιας Υγείας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής!», τονίζει μεταξύ άλλων. - Α.Κ.Μ.

Και κάτι που κανένας δε θα φανταζόταν; Το πέτσοπ της φρίκης ανοίγει ξανά, ανακαινισμένο, ανανεωμένο, πιο ευρύχωρο, με καινούρια αλουμίνια, «καλύτερο παρά ποτέ»! Ο επιμένων... ελληνικά.

πηγή: https://www.gavmagazine.gr