Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 13:34

Η Pedigree & Whiskas υποστηρίζουν το Make-A-Wish

Το πρόγραμμα ‘Pets for Kids’ της Mars Hellas, σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης συνεργασίας με τα «Παιδικά Xωριά SOS», ενισχύει φέτος το έργο της οργάνωσης  Make-A-Wish

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Pedigree® και Whiskas® υποστηρίζουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Pets for Kids’

Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Το πρόγραμμα ‘Pets for Kids’ της Mars Hellas, σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης συνεργασίας με τα «Παιδικά Xωριά SOS», ενισχύει φέτος το έργο της οργάνωσης  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) η οποία πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών,  με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Το πρόγραμμα ‘Pets for Kids’, διαθέτοντας μέρος των εσόδων από πωλήσεις προϊόντων  Pedigree® και Whiskas® που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31  Δεκεμβρίου 2014, κάνει πραγματικότητα τις ευχές παιδιών τα οποία επιθυμούν να έρθουν σε επαφή  με κατοικίδια ή/και να αποκτήσουν ένα κατοικίδιο,  απολαμβάνοντας τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει μία τέτοια συνύπαρξη.

Παράλληλα, το πρόγραμμα ‘Pets for Kids’ προσέφερε τη δυνατότητα σε 600 και πλέον παιδιά που συμμετείχαν την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στην ετήσια εκδήλωση ‘Family Fun Day’ της ‘Make-A-Wish’, να εξοικειωθούν με τα κατοικίδια μέσα από μια εκπαιδευτική-ψυχαγωγική δράση της ‘Animal Action’ και του Ελληνικού Κόσμου.

Όταν ένα παιδί συναντά ένα κατοικίδιο, η συνάντηση αυτή δεν θα μπορούσε παρά να είναι γεμάτη από τα  πιο ζεστά συναισθήματα. Άλλωστε πολυετείς επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι η συναναστροφή των παιδιών με τα κατοικίδια έχει ευεργετική επίδραση σε πολλά επίπεδα: ψυχολογική υποστήριξη, μείωση του άγχους, ενίσχυση των μαθησιακών δυνατοτήτων, ανάληψη πρωτοβουλιών, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ενστερνιζόμενοι την πεποίθηση ότι ‘πραγματοποιώντας τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές ασθένειες, ενισχύουμε τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη’, οι εργαζόμενοι της Mars Hellas, αλλά και εμπορικοί της συνεργάτες, θα στηρίξουν ενεργά το πρόγραμμα ‘Pets for Kids’.
www.petsforkids.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
ONETEAM: κα. Κωνσταντίνα Δημητρούλη, Τηλ. 6976683065
Fax 210 72.59.501, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.