Τρίτη, 24 Μαΐου 2005 19:50

Σατανιστικές τελετές στην Ηλιούπολη

Λίγες μέρες μετά την καταγγελία για το παράνομο(??) φορτηγάκι σε Ηλιούπολη και Δάφνη με το... αυτοκόλλητο ''Ηλιούπολης'' που περισυλλέγει ζώα, μια νέα μαρτυρία έρχεται να μας ταράξει. Η παρακάτω ιστορία μου προωθήθηκε μέσα από το Διαδίκτυο και καταγγέλλω αυτό το γεγονός γιατί πρέπει να μαθεύονται αυτά τα πράγματα...

Στην Ηλιούπολη πάλι, ψηλά στο βουνό, έλαβε μέρος το βράδυ φυσικά, σατανιστική τελετή!!! Και ποιό είναι το κακό? Για άλλη μια φορά την πλήρωσαν τα ζώα! Μέλος της Ζωοφιλικής Ηλιούπολης δέχτηκε τηλεφώνημα από ζωόφιλο κύριο να βοηθήσει ένα κατακρεουργημένο πλάσμα! Στον τόπο του εγκλήματος, εκτός από πεντάλφες, καντήλια, κεριά κλπ ''καταγράφηκαν'' και δύο άτυχα ζώα: Ενα γατάκι κρεμασμένο από το δέντρο-προφανώς θυσία από τους άρρωστους αυτούς ''ανθρώπους'' και ένας σκύλος που σώθηκε τελευταία στιγμή! Ενα υπέροχο κάτασπρο πλάσμα που προοριζόταν κι αυτός για θυσία!!! Μάλλον με μαχαίρι, το σκύλο, τον έχουν τραυματίσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού,από τη μια μεριά μέχρι την άλλη, προκαλώντας του ένα τεράστιο βαθύ σχίσιμο-τραύμα και βαμένος όλος με σπρευ κόκκινο!!! Προφανώς, το έκαναν για να πάρουν το αίμα που θα έτρεχε από το κακόμοιρο πλάσμα για την τελετή τους ενώ άνθρωπος που το ήξερε το σκυλί, υποστήριξε ότι είχε εξαφανιστεί εδώ και δύο ημέρες και γύρισε σέρνοντας μία αλυσίδα στο βουνό....

Οι 2 κτηνίατροι οι οποίοι φρόντισαν το σκυλί είπαν ότι δεν δέχεται ράμματα γιατί είναι τεράστιο τραύμα, παρά θα δοθούν ειδικά φάρμακα για να επουλωθεί η πληγή. Δεν θα κλείσει όμως ποτέ το τραύμα της ψυχούλας του!!!

Το θέαμα του σκύλου ήταν φρικτό και ακόμα πιο φρικτή η όλη πράξη και τα κίνητρα της!!!!

Προσφέρθηκε στον σκύλο όλη η δυνατή βοήθεια,καθαρίστηκε η πληγή του και τώρα θα του δίνονται φάρμακα. Για άλλη μια φορά,θα βοηθηθεί και αυτό το ζώο, για άλλη μια φορά θα αγαπηθεί από τους εθελοντές που θα το αναλάβουν, για άλλη μια φορα θα του βρούν σπίτι μέχρι τον επόμενο μήνα να γίνει πάλι κάτι ακόμη. Να πετάξουν τα κουτάβια μιας σκύλας ή τον σκύλο που βαρέθηκαν πια να ''φροντίζουν''.

Ομως όλοι, κάθε ζωόφιλος, δεν σταματάμε... δεν σταματάμε να ΑΓΑΠΑΜΕ και ελπίζουμε.... στην ουτοπία του οράματος κάποια στιγμή, μετά από χρόνια να έρθει ο πολιτισμός και στην Ελλάδα για τα ζώα και να σταματήσουν να φολιάζουν τα ζωά (όπως στα Αστυνομικά της Ηλιούπολης ή την Αγία Μαύρα και σε όλη την Ελλάδα) είτε γιατί ''τους ενοχλεί το γάβγισμα τους'', είτε γιατί το καλοκαίρι που είναι όλοι έξω δεν αντέχουν τη συμβίωση με τα ζώα, είτε γιατί βγάζουν τα απωθημένα τους βασανίζοντας ένα ζώο κλπ.

Καταγγέλλω αυτό το γεγονός γιατί πρέπει να μαθεύονται αυτά τα πράγματα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΟΙΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ 'Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΤΣΕΣ!!!!

Πριν εγκαταλείψετε το σκύλο σας στο δρόμο, ΕΣΕΙΣ ''ΖΩΟΦΙΛΟΙ'', σκεφτείτε την φόλα που θα φάει από άλλους ζωόφιλους αντί να θυσιάσετε 15 ημέρες διακοπών πχ.

ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ!

ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ!

Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ!

ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ 2 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΚΙ ΟΜΩΣ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΓΕΜΑΤΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΔΙ! ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΦΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ 'Η ΤΟΝ...''ΜΠΟΓΙΑ'' ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ.
ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

''Εμείς φτιάξαμε τις λέξεις: πίστη, αφοσίωση, αυταπάρνηση, αγάπη, θυσία...Εσείς τους δώσατε περιεχόμενο''
του Χρηστου Πικριδά, για τα... σκυλιά...


ΚΛΕΙΑΝΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ