Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2006 16:42

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Ενημέρωση παραληπτών του παραπλανητικού e-mail σχετικά με τα 6 κουτάβια που προορίζονται για ευθανασία.Το Stray.gr ανακοινώνει πως δεν θανατώνει ποτέ νεογέννητα, κουτάβια ή ενήλικα ζώα. Η λύση της ευθανασίας για την ομάδα μας δεν υπάρχει σαν λύση σε υγιή ζώα, σε ζώα που μπορούν να θεραπευτούν και σε ζώα που δεν πονούν. Τα κουτάβια δεν είναι του σωματείου Stray.gr, είναι μιας κυρίας που βοηθάει η ομάδα, η οποία φιλοξενεί στο χώρο της περισσότερα από 200 ζώα και της άφησαν άλλα 12. Μας ζήτησε βοήθεια, διαφορετικά θα αναγκαζόταν να τα θανατώσει, λόγω του μεγάλου αριθμού ζώων που φιλοξενεί στο σπίτι της.

Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων – Stray.gr μην έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει άλλα ζώα, ζήτησε τη βοήθεια περισσότερων εθελοντών, πιστεύοντας πως προωθώντας το e-mail σε φίλους και γνωστούς θα βρεθούν ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι να φιλοξενήσουν τα κουτάβια ώσπου να βρουν οικογένειες.

Δυστυχώς κάποιος λειτούργησε αυθαίρετα, σβήνοντας το αρχικό e-mail που γράφτηκε από μέλος της ομάδας, έγραψε πως η ομάδα μας σκοπεύει να κάνει ευθανασία στα ζώα, γιατί δεν μπορεί να τα φιλοξενήσει. Κάτι τέτοιο δεν αληθεύει σε καμία περίπτωση και μας έχει εκθέσει σε μεγάλο βαθμό.

Γιαυτό και αναζητούμε τον αρχικό αποστολέα που υπογράφει το e-mail αυτό.

Τα 6 κουτάβια που αναφέρονται στο e-mail, τα άλλα 6 που επίσης παράτησαν στον ίδιο χώρο καθώς και δεκάδες άλλα κουτάβια και γατάκια αναζητούν τη βοήθεια σας, ώστε να φύγουν από τους δρόμους και να τους δοθεί μία ευκαιρία να βρουν μία οικογένεια να τα αγαπήσει.

Αν έχετε τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε ή να υιοθετήσετε ένα, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με ένα από τα παρακάτω e-mails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση,
Stray.gr

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους τους ζωόφιλους που μας ενημερώνουν σχετικά και προωθούν την ανακοίνωση μας.