Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2007 05:28

Λάρισα 2007

Το 2004 βοηθήσαμε όλοι με τροφές, φάρμακα και η ομάδα μας ανέλαβε τη φιλοξενία και υιοθεσία κάποιων ζώων από τα 400 που ζουν στο κυνοκομείο της κυρίας Αλεξάνδρας Σταματάκη στη Λάρισα. Το Δεκέμβριο του 2005 ζητήσαμε βοήθεια για να καλυφθεί το κόστος του νερού και της τροφής των ζώων αυτών. Τα άμεσα έξοδα βρέθηκαν και προσωρινά καλύφθηκαν μερικά κενά. (οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι σκληρές)

Το 2006 με δυσκολία περνούν οι μήνες, όμως υπάρχουν ακόμα μερικοί ζωόφιλοι που τη θυμούνται και συνεχίζουν να τη βοηθούν περιστασιακά. Οι ανάγκες συνεχίζουν να είναι μεγάλες και το Stray.gr στέλνει τακτικά αρκετούς τόνους τροφής για να σιτιστούν τα ζώα. Επίσης εξασφαλίζεται και μικρό ποσό χρημάτων για την δημιουργία εδάφους σε μερικές περιφράξεις, ώστε να μην ζουν τα ζώα στη λάσπη το χειμώνα και να μην υποφέρουν από τσιμπούρια το καλοκαίρι.

Image

Στο τέλος του 2006 και ενώ τα προβλήματα έχουν σταθεροποιηθεί, αλλά υπάρχει μια ελπίδα επιβίωσης, όσο «ζωόφιλοι» φροντίζουν να αφήνουν συχνά ζώα εκτός του κυνοκομείου, κάποιοι αποφασίζουν τη μαζική εξόντωση τους, για να μην μολύνεται η περιοχή.

Έτσι, δηλητηριάστηκαν 8 νεογέννητα κουτάβια μόλις 30 ημερών, γάτες, ενήλικοι σκύλοι και μία αλεπού!

Αρχές του 2007, σε μια χώρα που θέλει να μιλάει για τον πολιτισμό της, αμέτρητα ζώα πεθαίνουν με φρικτούς πόνους και άνθρωποι δοκιμάζονται καθημερινά με τον χειρότερο τρόπο. Πόσα ζώα μπορεί να σώσει ένας άνθρωπος?

Image

Image

Ζητάμε την ευγενική σας βοήθεια εκ μέρους της κυρίας Σταματάκη, σε χρήματα, τροφές, είδη για τα ζώα (σπιτάκια, κουβέρτες, φάρμακα), στειρώσεις, τσιμέντο για τις κλούβες, αλλά πάνω από όλα ζητάμε την ευαισθητοποίηση σας για να φιλοξενήσετε ένα από τα ζώα της, ώσπου να βρει οικογένεια.

Η ομάδα του Stray.gr θα δώσει απόλυτη προταιρεότητα στις υιοθεσίες ζώων που φιλοξενούνται και προέρχονται από το κυνοκομείο στη Λάρισα.

Μέσα στον Ιανουάριο, θα μεταφερθούν 3 τόνοι τροφής στο κυνοκομείο και κάθε παραπάνω βοήθεια είναι πολύτιμη!

Image

Image

Image

Image

 

Με την ελπίδα πως για μια ακόμη φορά θα βοηθήσουμε όλοι,
Μαρίνα Λυμπεροπούλου
Ομάδα Pets.gr-Stray.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.