Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2008 09:52

Εκστρατεία του Stray.gr για στειρώσεις γάτας!

Μία στείρωση σώζει πολλές ζωές!Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο νόμος 3170/2003, υποχρεώνει τους Δήμους να στειρώνουν αδέσποτα ζώα, όμως κανένας δεν αναλαμβάνει τη στείρωση γάτων, με αποτέλεσμα να γεννούν και να πεθαίνουν πάρα πολλά γατάκια στους δρόμους. Στόχος της εκστρατείας μας είναι να στειρώσουμε όσες περισσότερες γάτες μπορούμε και να βοηθήσουμε τα μωρά γατάκια να βρουν μια οικογένεια που να τα αγαπάει για πάντα.


'Εχουν όλοι την επιλογή να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο, αναλαμβάνοντας τη στείρωση μιας γάτας, βοηθώντας στη περισυλλογή τους, υιοθετώντας ένα γατάκι ή αναλαμβάνοντας τη φιλοξενία του.

Image

Υιοθετήστε ένα γατί, σώστε δύο!

Το ξέρατε πως αν υιοθετήσετε ένα γατάκι σώζετε δύο? Αν θέλετε να βγείτε από το δίλημμα «ποιο έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη», εμείς θα σας πούμε «ποια δύο έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη». Γι'αυτό, προτείνουμε να υιοθετήσετε γατάκι από εμάς και σας υποσχόμαστε πως η θέση του δε θα μείνει ούτε λεπτό κενή, φιλοξενώντας άμεσα ένα νέο γατάκι που έχει ανάγκη! ¶ρα υιοθετώντας ένα, σώζετε δύο! Δίκαιο?

Ενίσχυση του γατο-προγράμματος μας.

Αν θέλετε και εσείς να σώσετε πολλές γατοζωές, τότε δεν έχετε παρά να μας βοηθήσετε να στειρώσουμε μία γάτα. Το κόστος είναι μόλις 40 ευρώ για θηλυκό και 30 ευρώ για αρσενικό. Αν θέλετε να βοηθήσετε στη περισυλλογή, στη φιλοξενία ή να υιοθετήσετε γατάκι, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Αν θέλετε να ενισχύσετε τη προσπάθεια μας, παρακαλούμε καταθέστε το ποσό που επιθυμείτε στο λογαριασμό του σωματείου μας με την ένδειξη "Στείρωση γάτας" και στείλτε μας το απόκομα της κατάθεσης για να λάβετε απόδειξη δωρεάς.

Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων - Stray.gr
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
059/296009-54
IBAN: GR9001100590000005929600954
SWIFT BANK (BIC): ETHNGRAA