Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009 04:00

Αλεποχώρι: Νέο παράνομο Εκτροφείο

Μόλις λίγους μήνες μετά το παράνομο εκτροφείο παραγωγής κουταβιών στα Δερβενοχώρια, τηλεθεατές του παρά τρίχα κατήγγειλαν νέο κολαστήριο στο Αλεποχώρι, κοντά στα Μέγαρα.Μόλις μία ώρα έξω από την Αθήνα, η ήρεμη πανέμορφη περιοχή δε θα μαρτυρούσε ποτέ τι έκρυβε ο χώρος αυτός για τους 56 σκύλους που βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση, υποσιτισμένοι χωρίς νερό και περίθαλψη και εκλιπαρούσαν για λίγη προσοχή. Σκύλοι, γάτες, κότες, κουνελάκια, ψάρια και πουλάκια, ήταν τα είδη που «φιλοξενούσε» ο συγκεκριμένος χώρος.

Σκύλοι από πολλές φυλές, όπως ροτβάιλερ, μπόξερ, πιτμπουλ, γερμανικά ποιμενικά, κόκερ, παγκ, τσιουάουα, πομεράνιαν, μπομπτεηλ, ζουν εγκλωβισμένοι σε κλούβες, γνωρίζοντας πως η μέρα που θα πεθάνουν θα είναι η μέρα της λύτρωσης τους.


Καλόψυχα ζώα με κακό άστρο, βρέθηκαν στα χέρια ασυνείδητων που έχουν μοναδικό σκοπό το κέρδος.
Η υποστήριξη της αστυνομίας ήταν παραπάνω από εντυπωσιακή, μείναμε άφωνοι στην κυριολεξία από την ευγένεια και τη συνεργασία τους! Σήμερα δύο βάρδιες θα διατεθούν στο χώρο αυτό ο οποίος θα φυλάγεται μέχρι αύριο στις 12.00 το μεσημέρι.

Μας ευχαρίστησαν που τους υποδείξαμε το κολαστήριο αυτό το οποίο δε γνώριζαν, μας βοήθησαν στην καταγραφή των ζώων και στην καταγραφή των μικροτσίπ μετά, αλλά και στο τάισμα και πότισμα τους.

Περισσότερες Φωτογραφίες:
https://www.facebook.com/album.php?aid=124717&id=765586771

Ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ 20/11/09:
https://www.skai.gr/player/TV/?MMID=106784

Ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ 22/11/09:
https://www.skai.gr/player/TV/?MMID=106836