Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010 20:43

Ο Χοντρούλης ζητά τη βοήθεια σας

  Ο Χοντρούλης είναι ένας σκύλος Νέας Γης, που γνώρισαμε τυχαία το καλοκαίρι 2010. Χαρακτηριστικό του ήταν ότι δεν μπορούσε να περπατήσει κανονικά.   Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και όπως αποδεικνύεται από τις ακτινογραφίες, ο σκυλάκος έχει σοβαρό πρόβλημα με τα κόκκαλα του. Το πρόβλημα είναι εκ γεννετής και πιθανότατα οφείλεται σε κακή εκτροφή. Οι φύλακες άγγελοι του, ζήτησαν βοήθεια από παντού όμως δεν κατάφεραν να προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα στον προστατευόμενο τους.  
Image
 
Ενώνοντας τα κομμάτια ενός περίεργου puzzle, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του τον παράτησε κάπου και ο Παντελής με την Λένα που τον βρήκαν αποφάσισαν να τον βοηθήσουν.
 
Ο Χοντρούλης δεν είναι ένας τυχαίος σκύλος. Μπορεί να φέρνει σοκ η πρώτη εικόνα του, αλλά από το δεύτερο λεπτό όλοι τον λατρεύουν για τον απίστευτο χαρακτήρα του και το πόσο χαρωπός είναι.
 
Image
 
Ο σκυλάκος αυτός αναζητά μια ελπίδα για ζωή. Θα χρειαστεί 4 χειρουργεία σε εξειδικευμένη ορθοπεδική κλινική, το κόστος των οποίων ξεπερνά τα 2500 ευρώ. Ζητάμε τη βοήθεια σας, για να μπορέσουμε να δούμε τον Χοντρούλη να περπατάει κανονικά και να χαίρεται τη ζωή του.
 
Δεν παίζει κανένα ρόλο αν είσαι ράτσας, αρκεί να έχεις την κατάλληλη φάτσα για να πείσεις τους πάντες ότι πρέπει να κάνουν το καλύτερο για σένα!! Ας βοηθήσουμε όλοι τον μαύρο αρκούδο μας να περπατήσει κανονικά.
 
Ο Χοντρούλης εκτός από τα χειρουργεία, θα πρέπει να παίρνει εφΆ όρου ζωής ειδική τροφή hillΆs z/d ή technical bone and joint.
 
Image
 
Αν θέλετε να βοηθήσετε τον σκύλο της Νέας Γης, προσφέροντας του νέα ελπίδα για ζωή με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Αν έχετε paypal, μπορείτε να στείλετε την προσφορά σας μέσω Chipin:
 
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Stray-Life.gr στο Facebook:
 
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image