Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009 01:08

Κουτάβι ή γατί? Ή κουτάβι και γατί?

Αποφασίσατε να υιοθετήσετε ένα κουτάβι, όμως δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να το πείσετε να μην καταστρέψει όλο σας το σπίτι? Έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να υιοθετήσετε και ένα γατάκι της ίδιας ηλικίας ώστε να μπορούν να περνούν μαζί τις ώρες τους παίζοντας, να μην βαριούνται και να μην νιώθουν μοναξιά τις ώρες που λείπετε?
Image

Αν πιστεύατε πως θα τσακώνονται σαν το σκύλο με τη γάτα, κάνετε λάθος. Είναι σίγουρο πως το κουτάβι και το γατάκι σας όχι μόνο μπορούν να συμβιώσουν τέλεια, αλλά θα κρατούν συντροφιά το ένα στο άλλο, θα παίζουν ατελείωτες ώρες, θα εκτονώνονται, θα κοιμούνται μαζί, θα τρώνε μαζί.

Στην περίπτωση που θέλετε και γατί και σκυλί, εξετάστε το ενδεχόμενο να τα πάρετε και τα δύο ταυτόχρονα, από μικρή ηλικία. Έτσι, η προσαρμογή και η γνωριμία θα είναι... παιχνίδι.

Image

Και, να είστε σίγουροι πως κι εσείς θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές γέλιου και χαράς βλέποντας τα να κάνουν πολλά κωμικά, με την αστείρευτη ενέργεια που έχουν. Θα σας μάθουν πολλά και θα σας δείξουν πως ακόμα και ο σκύλος με τη γάτα μπορούν - όχι μόνο να συμβιώσουν αλλά πολύ καλύτερα - να αγαπηθούν για πάντα.

Βλέποντάς τα τόσο ευτυχισμένα μαζί, μην επαναπαύεστε στη μεταξύ τους επαφή, χρειάζονται και τη δική σας παρουσία και φροντίδα και μάλιστα ξεχωριστά. Αφού το ένα είναι γατί και το άλλο σκυλί!

Μαρίνα Λυμπεροπούλου
Για το Παρά Τρίχα
Δείτε το βίντεο στο Παρά Τρίχα